HOME NOUTĂȚI & CARIERE PROFIL COMPANIE PRODUSE REFERINȚE CONTACT

 

 

pozute_2.jpg

Realitățile economice ale României de azi impun noi standarde de calitate și fiabilitate atunci când ne referim la investiții noi sau la reabilitarea unora deja existente, fie ca este vorba de domeniul civil, industrial sau agricol.

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, specialiștii de la AMINODAN 2004 au implementat si au consacrat pe piața românească tehnologii de ultimă generație, conforme cu standardele de calitate europene și mondiale.

Prin specificul activității sale, AMINODAN 2004 se adresează întreprinzătorilor care prin natura activității lor au nevoie de capacități de stocare pornind de la 70 mc si până la 10000 mc, acest lucru fiind posibil prin proiectarea și construirea de rezervoare și silozuri din oțel fuzionat cu sticlă, tehnologie unică pe piața românească. Pentru aceasta AMINODAN 2004 a încheiat un parteneriat cu compania britanică PERMASTORE, producător recunoscut pe plan mondial pentru calitatea și fiabilitatea tehnologiilor novatoare din ramura capacităților de stocare.

O altă sferă de activitate a firmei AMINODAN 2004 se referă la pretratarea și tratarea apelor uzate. In acest sens s-au încheiat parteneriate și s-au derulat proiecte cu companiile BIOGEST INTERNATIONAL din Germania și KWI din Franța, nume cu traditie in domeniul tratării și pretratării apelor uzate.